Veilig betalen Levering binnen 3-6 werkdagen Verzending binnen Benelux

Customer service

Transport & Levering

Transport en levering van bestelde artikelen vindt normaal gesproken plaats binnen 1 tot 4 werkdagen. Artikelen die niet direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen binnen 2 weken geleverd worden.In dit geval laten we u dit uiteraard weten.
Designproducten die op maat gemaakt worden (waaronder sommige tafels en stoelen), hebben soms een langere levertijd omdat het handwerk betreft.  In dit geval nemen we uiteraard contact met u op over de verwachte levertijd.
Levering vindt plaats tot de voordeur op begane grond. Op verzoek kan op etage geleverd worden, tegen meerprijs. Klant dient dit vooraf aan te geven.
Het leveradres is het adres dat klant heeft aangegeven bij de bestelling. Indien het adres gewijzigd is na de bestelling moet de klant contact opnemen met La Vie Jolie. Indien klant deze wijziging te laat doorgeeft, en het product is al onderweg, zijn eventuele meerkosten voor het transport voor rekening van de klant. Deze meerkosten bestaan hooguit uit de daadwerkelijke transportkosten.
Tijdens de feestdagen en of (school) vakantie periodes, regio Zuid Nederland,  (voorjaars-, zomer-, herfst- en winter) kan het zijn dat u wat langer moet wachten op uw bestelling. We zullen er alles aan doen om uw bestelling zo snel als mogelijk te verwerken en te versturen.

Privacy & Veiligheid

Voor La Vie Jolie is een verantwoorde omgang met gegevens van de bezoeker van groot belang. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. La Vie Jolie houdt zich hierbij aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens daaraan stelt.
La Vie Jolie bewaart geen betalingsinformatie van klanten op de website.

Klachten, Retour & Vervanging

Bij klachten of schade heeft de klant recht om de artikelen retour te sturen. U kunt uw klacht direcht aan ons richten via telefoon of email direct na constatering. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de klacht te bespreken. Indien nodig zorgt La Vie Jolie voor een snelle vervanging van het product, of indien door La Vie Jolie terecht geacht, een terugbetaling van de kosten.
Mocht het product niet naar wens zijn, dan heeft u heeft het recht de artikelen binnen 2 weken terug te sturen aan La Vie Jolie. in onbeschadigde verpakking. U betaalt hiervoor dan alleen de verzendkosten.
Indien producten speciaal op maat worden gemaakt op uw wensen, nemen wij hierover contact met u op. Deze kunnen namelijk niet zonder meer retour gestuurd worden.

Bestelling

De bestelling wordt door La Vie Jolie zo snel mogelijk uitgevoerd. Indien klant zich niet aan de betalingsvoorwaarden houdt, heeft La Vie Jolie het recht de bestelling als niet gedaan te beschouwen. In de praktijk zal La Vie Jolie in deze gevallen contact opnemen met de klant.

Betaling, Prijzen & Promotie

Bij bestellingen bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

  • iDeal (overboeken via uw eigen bank)
  • Machtiging
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro
  • Overboeking (zelf overboeken)
  • Mr Cash
  • GiroPay
  • Direct e-banking
  • Paypal
 
De betalingen worden afgehandeld via Multisafepay. Dit is een betalingsafhandelaar die onze betalingen voor ons verwerken.
Zodra de betaling ontvangen is wordt de levering in gang gezet.
Prijzen vermeld op de website zijn inclusief BTW en geldend voor de klant op het moment van bestelling. Prijsverhogingen of verlaging zijn alleen van toepassing op nieuwe bestellingen. Promotiekortingen zijn alleen geldig in de daarvoor geldende actietermijn. Indien de termijn verstreken is, of de promotieactie of promotiekorting niet meer van toepassing is, zal de promotiecode niet meer te verwerken zijn via de website.
 

Bestelling Bekijken

De klant kan altijd het verloop van de bestelling inzien met de daarvoor verstrekte gegevens. Deze gegevens worden na de bestelling direct beschikbaar gesteld aan de klant.

Aanpassen Account Informatie

De klant kan altijd zijn account gegevens wijzigen. Dit kan via de website en wordt direct verwerkt. Het wijzigen van leveradressen wordt alleen toegepast op toekomstige bestellingen en niet op lopende bestellingen.